Liity Jäseneksi!

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon. Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan tulemalla käymään tapaamisissamme, soittamalla lippukunnanjohtajalle tai laittamalla vaikkapa sähköpostia.

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, riittää että mielesi on avoin ja olet halukas oppimaan paljon uutta. Lippukunnassamme on paljon toimintaa aikuisille.

Lisää asiasta voit kysyä lippukunnanjohtajaltamme Jarkolta! sähköposti: jarkko.makiranta(at)gmail.com  puhelin: 040 729 6769